DB 2025 Technology Global Graduates
Mediu
Experiență negativă

Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Nu a fost un interviu propriu-zis întrucât înainte de a fi selectat pentru interviu trebuie completate și trecute un set de 3 teste. După ce le-am trecut pe acestea am fost contactat de către firmă (19 februarie) pentru următoarea etapă care consta în clasificarea preferințelor de post. De asemenea, în același mesaj era inclus și calendarul cu etapele care se parcurg pe perioada recrutării. La 2 săptămâni după completarea opțiunilor (7 martie) am consultat calendarul în care scria clar că perioada de interviuri începuse deja (de pe 3 martie), astfel că am decis următoarea săptămână (pe 11 martie) să las un mesaj pentru a vedea care este statusul aplicării mele. Răspunsul a fost unul prompt, tot în aceeași zi, în care mi s-a spus într-un mod mai frumos că în acel moment sunt intervievate alte persoane care au avut rezultate mai bune și că timpul de așteptare pentru a îmi susține interviul este necunoscut. Ca să clarific la ce se referă cu timpul de așteptare, interviurile se desfășoară pe toată perioada lunii martie de la 3 până la 31. După acest răspuns am mulțumit și am mai așteptat alte 2 săptămâni (până pe 25 martie cu o săptămână înainte de încheierea intereviurilor), după care am trimis un mesaj de follow-up al aplicării la care nu mi s-a răspuns nici până acum. Consider că este esențială transmiterea unui mesaj candidaților indieferent că acesta este pozitiv sau negativ, mai ales atunci când timpul de așteptare pentru susținerea interviului nu este specificat și perioada acestuia este una îndelungată.
Aș fi completat dacă aveam oportunitatea de a îl susține. :)