3 zile
Dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Primul interviu a fost online, a durat vreo 15 minute. A întârziat și deja mă întrebam dacă va mai avea loc sau nu ..nu și-a cerut scuze că nu i se părea că a întârziat mult. A fost așa pe repede înainte, îl interesa mai mult ce nu știu să fac decât ce știu să fac și mi-a spus că mă vede așa finuță și calmă și crede că o să mă sperie haosul din agenție că ei mai înjură pe acolo... Am insistat că nu este o problemă și îmi doresc acest job. Mi-a zis că îmi va trimite o probă pe care să o rezolv în 24 de ore in condițiile în care era deja ora 16:30...și mi-a reproșat că nu par entuziasmată...Cred că își dorește ca oamenii să sară de bucurie și să să încline în fața lui pentru oportunitate.

Am primit proba pe mail și a fost destul de lungă...nu îi pasă că oamenii mai muncesc când își caută job sau au alte responsabilități...am adormit spre dimineață după ce am reușit să trimit proba. Am fost felicitată pentru rapiditate și am mai primit încă una mai complexă.
Calendar editorial, să determin avatarul de client pentru un brand ales de ei, să gândesc un ad creativ, mapare client, să scriu un articol de poziționare pentru un brand ales de ei. Am făcut și aceasta probă și am fost chemată la interviul final cu întreaga echipă. Am stat să aștept ceva timp să își lase treaba echipa și între timp, cel cu care am avut interviul online doar m-a salutat și atât, nu era interesat să vorbească cu mine. Mi-a pus o altă persoană din conducere câteva întrebări pe care deja le stiau despre mine și apoi s-a strâns toată echipa în jurului meu. Eram pe canapea și ei și-au adus scaune în jurul meu și îmi puneau întrebări din toate părțile despre ce știu să fac, unii repetau întrebările pentru că nu erau atenți. Am răspuns frumos și părea că ne înțelegem bine, până când am fost întrebată ce muzică ascult și m-am simțit puțin judecată. O oră și jumătate a durat acest interviu, iar la final cel care ar fi trebuit să decidă, plecase deja acasă fără să fi vorbit cu mine măcar...i-am lăsat un email în care am mulțumit pentru invitația la interviul cu echipa și în care îl rugam să îmi trimită un răspuns când va decide ceva, indiferent care va fi acela. Mi-a spus să stau fără griji că va reveni, însă nu a revenit niciodată.
Și uite așa mi-am pierdut energie și zile din viață cu procesul lor de recrutare.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

1 zi
Mediu
Experiență neutră Experience neutral
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience neutral Experiență neutră
No offer Nici o ofertă primită