Digital Sales Strategy SME
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
1. Procesul a durat enorm de mult fara sa existe transparenta cu privire la pașii procesului.
2. Persoana de la HR cu care am comunicat era de un neprofesionalism rar întâlnit, inițial îmi spusese că nu înțelege nimic din CV desi ea nu cunoștea domeniul, iar pe de altă parte îmi recomanda sa aplic și pe alte platforme de recrutare și când am întrebat-o pe care, mi-a spus ca nu știe dar sa întreb si eu AI-ul.
3. Discuția tehnica cu doi leads cred că erau, persoana de la HR și aici m-a indus in eroare și mi-a dat rolurile lor greșit, totodata, așteptau să le dau soluții la problemele lor dintr-o discuție simplă și pe loc, soluții care necesita analize amănunțite, înțelegerea produselor și a problemelor și o perioada mai lunga de verificări și research, lucru ce nu vine pe loc asa cum isi doreau ei.
Partea "mai tehnica" a fost destul de decenta doar că persoana care se ocupa de zona de UI/UX din păcate era deconectată de discuție, iar întrebările adresate nu putea fi rezolvate acolo și atunci, aveam nevoie de context și detalii suplimentare pe care el nu le avea si nici nu am prins raspunsuri la intrebarile adresate, ele au fost ignorate.