Embedded C Software Engineer

Embedded C Software Engineer
2 zile
Mediu
Răspuns primit Feedback received

M-a contactat un recruiter din Polonia si m-a invitat la un interviu tehnic din limbajul C cu niste angajati din Galati. Mi-a spus ca pot lucra remote si ca nu e o problema locatia (eu fiind din Timisoara). Am fost la interviu, dar nu a fost doar din C cum mi s-a spus ci si din Linux si compilatoare, iar postul am aflat ca de fapt nu ar fi de developer cum mi s-a spus, ci de integrator la un proiect de Rust Compiler.

Apoi am fost invitat la un al doilea interviu cica de soft skills cu manager-ul de proiect (Rust Compiler) din America si un arhitect tot din America. La interviu nu am primit intrebari de soft skills cum mi s-a spus, ci un algoritm de implementat in limbaj de asamblare. Desi nu prea m-am descurcat mi s-a spus totusi ca am trecut interviul si voi primi o oferta de angajare.

Dupa aceea, dupa aproape 3 saptamani am primit un email ca oferta de angajare nu mi s-a aprobat din cauza locatiei mele (Timisoara), pt ca louciesc prea departe de Galati. Inainte de interviuri mi s-a spus ca nu e problema locatia pt ca pot lucra remote. BATAIE DE JOC!

limbajul C (pointeri, variabile statice), linux, linie de comanda, compilatoare (biblioteci dinamice), implementare algoritm in limbaj de asamblare
Feedback received Răspuns primit
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Bosch Romania

Embedded C Software Engineer with Classic AUTOSAR for ADAS Integration Platform, Engineering Center

Sibiu
1 săptămână