Employer branding coordinator
Ușor
Experiență negativă

Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Nu eu am aplicat ci ei m-au cautat pe LinkedIn. Dupa discutia online am fost contactata telefonic de o domnisoara care m-a intrebat direct cati bani vreau desi nu a stiut sa raspunda la niciuna dintre intrebarile mele. Nu mi-a prezentat compania, nu mi-a spus nimic despre job. Nu am dorit sa judec compania numai dupa aceasta experienta si am spus sa-i dau o sansa. Mi s-a stabilit o intalnire pe teams cu recruiterul (domnisoara care m-a sunat) si Talent Aquisition manager. Cand a venit ora interviului am discutat numai cu recruiterul deoarece hiring manager nu s-a obosit sa intre in meeting. Scuza a fost ca era in concediu, desi initial am stabilit ca voi purta o conversatie cu hiring manager, tocmai ca sa mi se raspunda intrebarilor pe care le aveam. Dupa ce mi s-au pus niste intrebari basic, care nu acopereau in niciun fel experienta mea relevanta pentru post, mi s-a propus un case study pe care sa-l lucrez si sa-l prezint catre hiring manager si Head of HR sau ceva asemanator. Deoarece pana in acest punct nu aveam prea multe informatii despre ce presupune jobul, m-am documentat singura si am facut exercitiul de lucru mai mult din curiozitate. Intr-un final am avut discutia si cu persoane in masura sa imi dea mai multe detalii, insa au fost foarte multe red flags. De exemplu, am intrebat cum mi se va evalua performanta, iar raspunsul a fost ca voi avea un checklist de taskuri. Asta in conditiile in care era un rol de coordonator/strateg global. Totul a fost pe repede-inainte si trebuia sa acopar in 30 minute toata experienta mea de 10 ani +, plus prezentarea case study si bineinteles sa aflu mai multe despre job. Per total nu recomand! Sugestia ar fi sa isi puna in ordine procesele de recrutare, departamentul de talent aquisition si apoi sa discute despre employer branding. Nu am primit oferta si niciun fel de feedback sau raspuns dupa "procesul de recrutare".
O discutie telefonica, un interviu online, o alta intalnire online in care a trebuit sa prezint o strategie de 3 luni pe un case study dat.