RENYLOG SRL
Intr-o incapere neincalzita, parte a unei hale ce parea abandonata, am fost asezat pe un scaun de birou acoperit cu o patura - deoarece era plin de par de caine (potrivit d-nei Magda) am luat parte la un interviu ireal. Doamna din fata, care s-a prezentat cu numele Magda, cel mai probabil administratorul companiei - a inceput prin a isi cere scuze de faptul ca interviul se tine in acest mod, dar alte conditii nu sunt. A inceput prin a se plange cat de grea este munca in transporturi si de faptul ca oamenii care au lucrat anterior pentru ea, au acum propriile companii ori lucreaza pentru companii de top. Pentru ca apoi sa imi indice ca zilele trecute a tinut iun nterviu cu cineva care lucrase in logistica si cum a respins-o pentru ca nu indeplinea asteptarile dansei. Am ramas masca - eu avand 0 experienta in domeniul transporturilor. Prilej cu care am intrebat cum decurge onboardingul pentru un angajat nou. Nu a inteles, a continuat sa descrie o exceptie din domeniul transporturi - de genul: "cum descarci un tir cu transport exceptional? Cu macara. Dar transportul trebuie sa ajunga la timp - sa nu stea oamenii aia cu macaraua acolo platita."
Am intrebat daca ma calific pentru perioada de proba. Raspunsul: nu, nu aveti experienta in domeniu. Si de ce ma mai aflu aici in fata dvs., din moment ce nu cereati expres asta in anuntul de angajare, ba mai mult ati selectat CV-ul meu si m-ati mai si chemat la interviu?
Raspunsul nu-l am, dar cand am iesit de acolo, m-am batut pe urmar pentru nu am lucrat niciodata pentru astfel de patroni.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
CNW Courier Network RO
Expeditor international de marfuri