E.ON România
Dificil
Experiență negativă

Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Prima etapa a fost interviul telefonic, care a durat aproape o oră.
A doua etapa, un PowerPoint care trebuia să cu prindă parcursul tău profesional plus să răspunzi la două întrebări. Powerpointul era necesar pentru Centrul de Testare de la Târgu Mureș.
Centrul de Testare s-a desfășurat la Târgu Mureș, și a durat de la 8 dimineața până aproape de ora 17.
Dacă nu ești din Tărgu Mureș, îți decontează transportul (tren, microbuz), de la domiciliul tău până la sediul E.ON din Târgu Mureș.
Cazarea o asigură ei la un hotel de 3 stele.
Cazarea o asigură ei la un hotel de 3 stele.
Centrul de Testare de la Târgu Mureș a fost alcătuit din patru probe.
1) Interviu cu prezentare PowerPoint în limba engleză (PowerPoint care trebuia făcut înainte de etapa de la Târgu Mureș ca probă eliminatorie).
2) Analiza unui raport E.ON în care trebuiau găsite hibele din aplicație și creșterea numărului de descărcări a aplicației E.ON pentru mașini electrice.
3) Joc de rol pentru aplanarea unui conflict în cadrul echipei (un evaluator m-a întrebat dacă am făcut jocuri de rol la facultate, de parcă noi la o facultate cu profil economic facem cursuri de actorie)
4) Joc de echipă în care s-a dorit testarea abilităților de lucru în grup (tematica jocului era: ”ce ați face dacă ați ateriza cu avionul pe o porțiune înghețată ?”) și desigur jocul a fost un fiasco total.

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

E.ON România
Targu Mures
1 zi
Mediu
Experiență pozitivă

Am acceptat oferta
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău