Head of Desk

Mediu
Experiență pozitivă Experience positive
Am acceptat oferta Offer accepted
Răspuns primit Feedback received

Interviurile, atat cel cu reprezentantul HR cat si cel de specialitate, cu coordonatorul direct, au decurs intr-o atmosfera amicala, destinsa, dar profesionala totodata.
Tot procesul, de la primul telefon si pana la interviul final, s-a desfasurat cu rapiditate, aproximativ pe parcursul a trei saptamani, asa ca nici nu am apucat sa acumulez prea multe emotii!
Pe parcursul discutiilor cu reprezentantul HR am simtit o latura empatica, prietenoasa, care m-a incurajat sa-mi las emotiile deoparte si sa imi pun in valoare intregul potential de cunostinte si de experienta relevanta. Interviul a avut un parcurs firesc, cursiv, in care reprezentantul HR si-a adaptat mai degraba intrebarile la directia in care evolua discutia noastra, in loc sa ma ingradeasca intre niste intrebari standard.

Au fost doua teste: de perspicacitate (evaluare abilitati cognitive), limitat in timp, si de cunostinte profesionale, in care am parcurs pe indelete materialele puse la dispozitie, apoi am raspuns la quiz-uri. Nimic iesit din comun, nicio incercare care sa necesite "superpowers"!
Experience positive Experiență pozitivă
Offer accepted Am acceptat oferta