Head of Organizational Development
Mediu
Experiență negativă

Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Nu am ajuns la interviu, am completat aplicatia- mi s- parut interesant formulat anuntul, au fost interesante intrebarile din aplicatie- o abordare proaspata. Lipsea insa rubrica pentru scrisoarea de motivatie- undeva unde sa explici de ce aplici. - sa raspunzi provocarii din anunt, sa intri cumva intr-un dialog. Nici un dialog insa, mi s-a parut ca evaluarea a fost facuta automat, pe baza de cuvinte cheie
Experienta relevanta, pe situatii foarte specifice jobului , intrebari despre performanta academica si ranking si cum ti-ai evaluat/ calculat ranking ul. Interesanta abordarea, dar filtrele ulterioare au fist f probabil automate. Am primit dupa cateva zile un mesaj standard de refuz. Am mai aplicat la aceeasi pozitie republiata si m-am straduit sa argumentez diferit, si apoi la 2 pozitii similare, ras punsurile de reject standard au venit f rapid, probabil prin filtru sa nu reevalueze aceeasi candidati in x interval desi pozitii diferite. Am avut o senzatie acuta de pacaleala cu originalitatea formatului, am muncit degeaba sa incerc sa explic autentic de ce cred ca sunt f potrivita.- probabil ca aplicatia mi-a fost respinsa din start pt ca nu am avut rol formal de HR iar experientele transferabile/ echivalente nu le judeca nimeni. Nici un feedback personalizat.