Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Kautex

Craiova
60 zile
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Niciun răspuns No feedback received

Nu a fost un singur interviu, ci 4!!!!
Au impresia ca firma lor e nr. 1 și se comporta de parca te-ai angaja la NASA.
Primul interviu cu HR Specialist a avut loc la începutul lui octombrie, răspunsul a venit după 3 săptămâni.
A avut loc al 2-lea interviu cu HR Manager, răspuns primit după 1 săptămână.
M-au programat pentru al 3-lea interviu cu Directorul Global, în limba engleza, interviu care după spusele lor ar fi trebuit sa fie mai mult o validare.
Am fost chemata la fata locului pentru a cunoaște fabrica și pentru a avea al 4-lea interviu cu Directorul Kautex.
Ulterior, mi s-a comunicat ca mai au nevoie de o discuție interna în care sa decidă dacă ma potrivesc postului de Intern și ca vor reveni catre mine cu feed-back-ul final.
Bineînțeles ca nu am mai fost anunțată de nimeni, parca le-a tăiat cineva limba, nu mai dau niciun semn.
A fost pe departe cea mai rea și dubioasa experienta în ceea ce privește un proces de recrutare și o eventuala angajare.
Nu mi se pare deloc profi sa ții o persoana din interviu în interviu, sa ii pui tot felul de întrebări ciudate și unele chiar nepotrivite, sa îl faci sa aștepte 2 luni de zile și la final sa nu mai zici nimic.
Practic cu ei doar am pierdut timpul și mi-am făcut nervi.
La început am crezut ca sunt serioși, eram incantata de aceasta oportunitate și as fi vrut sa aflu mai multe despre domeniul HR, dar pe parcurs mi-am dat seama ca își bat joc de mine și ca nu vreau sa am de-a face cu ei.
Sper ca persoanele care citesc acest review sa înțeleagă ca ceva nu este în regula cu aceasta firma și sa nu se încurce cu ei, dacă nu vrea sa își facă nervi aiurea.

Experienta profesionala, studii absolvite, întrebări din sfera personala care nu aveau nicio legătură cu postul la care aplicasem.
Experience negative Experiență negativă
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

IBM Romania

IBM Romania