Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Mediu
Niciun răspuns No feedback received

Nu a fost un interviu, oamenii nici macar nu te suna sa-ti prezinte rolul sau compania, ai un chestionar pe care il trimiti cu intrebari care ar trebui sa fie prezente la interviu nu intr-un chestionar. Multe intrebari irelevante "cat ai luat la BAC?". Dupa ceva timp, iti scrie cineva il legatura cu un test cu rata de promovabilitate de 10%. Am intrat doar pe exemple si am considerat ca nu are vreo relevanta cu rolul. Testele se bazeaza pe matematica si logica, trebuie sa stii si sa fii lucrat cu regulile de baza, eventual sa fii participat la vreo olimpiada de matematica in liceu. Teoretic daca treci acest test, vei mai da in interviu inca unul sa se asigure ei ca stii matematica. Apoi mai urmeaza inca 5 etape de interviuri. :) Sunt tare curioasa, cu ce prestigiu va mandriti pe piata? Sunteti o companie atat de renumita incat sa aveti un astfel de proces de recrutare? Oamenii care ajung la voi, lucreaza apoi cu NASA, FBI, etc? Un om de HR are experienta si cunostinte in HR, stiinte sociale, etc, . Intelgeam daca era un test relativ simplu de logica (cu matrici, diferente, siruri de numere, etc) dar ceea ce aveti voi acolo este ceva la nivel foarte ridicat. Mama, care a terminat ASE- contabilitate si lucreaza in domeniu, mi-a spus ca nu a avut test de genul acesta nici la examenul de admitere. O prietena care lucreaza la BNR, mi-a spus ca a dat si ea un test de logica, insa mult mai usor decat acesta iar procesul de recrutare la ei s-a incheiat in 4 etape, nu 7.

- Ce nota ai luat la BAC?
- Esti prieten cu matematica?
- La ce olimpiade ai fost?
- Ce facultate ai terminat?
- De ce SOLO?
- Povesteste o situatie in care ai gresit si ti-ai asumat greseala in fata superiorului tau
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Ușor
Locked