HR SSC Specialist
Ușor
Experiență neutră

Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Am fost contactată de către un recrutor. Discuția telefonică a fost clară și profesionistă – mi-au fost prezentate atât responsabilitățile postului, cât și beneficiile oferite. Am adresat întrebarea legată de lipsa experienței mele în legislația muncii din România, iar răspunsul a fost că acest aspect nu reprezintă un impediment pentru continuarea procesului.
Ulterior, am primit un link pentru a aplica oficial pe site-ul companiei, lucru pe care l-am făcut și l-am confirmat. Din păcate, nu am mai primit un răspuns. După un follow-up, mi s-a comunicat că voi fi contactată după ce se va primi un update de la manager.
În cele din urmă, am fost anunțată că s-a decis continuarea procesului de selecție cu un alt candidat care îndeplinea toate cerințele. Deși apreciez amabilitatea în comunicare, am simțit că nu am avut o șansă reală de a susține un interviu complet.
Înțeleg că procesul de recrutare implică o selecție atentă, însă ar fi fost utilă o mai bună claritate privind criteriile de eligibilitate, pentru a evita așteptările nerealiste. Apreciez totuși timpul acordat și profesionalismul.