Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Human Resources Assistant

Twinkle Star

Iasi
Human Resources Assistant
1 zi
Mediu
Experiență neutră Experience neutral
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

30 de minute cu HR Admin si un cu unul dintre Group Leaderi, unde am fost intrebata despre termenii din REVISAL, proceduri de lucru HR, piedicile intampinate in evolutia mea profesionala si de ce nu am reusit sa gasesc un alt loc de munca pana in acel moment. Am fost, de asemenea, intrebata de ce am ales sa aplic tocmai pentru compania lor, nu au dorit sa prezinte oferta lor financiara dar au cerut sa mentionez despre asteptarea mea salariala si nici nu au pus accent pe oportunitatile lor de dezvoltare.
Mai mult decat atat, desi mi s-a spus ca voi primi un raspuns dupa finalizarea procesului de selectie, am primit feedback dupa doua saptamani, in care mi s-a comunicat ca nu am fost aleasa pentru acest rol. Cu toate acestea, consider ca procesul de recrutare a fost destul de lung si nu am apreciat faptul ca nu am primit un feedback mai rapid. De asemenea, in urma unui astfel de proces, as fi apreciat o comunicare mai clara si un raspuns mai prompt, chiar daca era unul negativ.

intrebari legate de procedurile de lucru HR - termenele REVISAL de exemplu,
intrebarea eterna ,,unde te vezi peste 5 ani"
intrebarea "pentru tine firma noastra este cea ma mare prioritate?"
un mini test legat de pozitionarea mea fata de firma
toate intrebarile lor erau notate pe o foaie
Experience neutral Experiență neutră
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit