Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Hybrid Software Product Owner - Sibiu AN R&D

Continental Romania

Sibiu
Hybrid Software Product Owner - Sibiu AN R&D
1 săptămână
Foarte dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Nu recomand nimanui aceasta companie , sunt total lipsiti de profesionalism ,si nu au idee ce inseamna respectul fata de o persoana.

1 Pasul 1 interviu telefonic - am discutat cu o domnisoara de la RESURSE UMANE total incompetenta si lipsita de bun simt ,a evitat mereu sa imi raspunda la intrebari de bun simt legate de departamentul pentru care am aplicat motiv ca nu imi poate oferi aceste informatii decat daca voi fi angajat ,lucru acesta este total lipsit de profesionalism ,candidatii au dreptul sa stie cu ce se ocupa acel departament ,daca fata de la RESURSE UMANE nu stie partea tehnica trebuia lasat cineva de la tehnic sa ma sune sa imi explice ,sa maimutarea domnisoara de la HR la telefon de parca eram la gradinita .Discutia sau mai degraba maimutareala din partea celei de la RESURSE UMANE a durat 20-30 de min

Cea mai mare greseala a fost ca am acceptat interviul tehnic

Pasul 2 -interviu tehnic cu doi specialisti si cineva de la RESURSE UMANE ,nimeni nu era atent la ce vorbeam eu ,am experienta de peste 6 ani intr-o multinationala din Bucuresti insa atitudinea doamnei de la HR de a sta pe telefon si a specialistilor de pe zona tehnica m-a determinat sa nu mai aplic la ei niciodata ba chiar sa merg la targul de cariere sa-i promovez negativ .

Am discutat despre experienta ,programare in C , agile , tehnologile folosite pana in prezent,de fiecare data cand vorbeam radeau si stateau pe telefon si imi ziceau continua continua ca te ascultam de parca eram un robot.

Am ramas dezamgit de aceasta companie Continental si nu vreau sa mai aud de ei NEVER.

tehnologiile folosite pana in prezent , programare , proiecte tehnice.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns