Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Inginer proiecte si baze de date

Zentiva Romania

Inginer proiecte si baze de date
2 luni
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Dupa ce am aplicat pe acest post, la scurt timp am fost contactat de catre o tipa de la HR, pentru stabilirea unui interviu la sediul lor.

Cand am ajuns acolo m-au luat in primire doamna de la HR si managerul. Mi s-au pus intrebari legate de experienta mea ca inginer pe baze de date. Aparent habar nu aveau ce-i aia baza de date si nici ei nu stiau ce vor. Dupa o lunga conversatie cu cei doi, mi s-a zis ca urmatoare etapa consta intr-un test tehnic care va fi numai din Microsoft Excel. Dupa 2 saptamani am fost contactat, ca sa ne intalnim sa dau testul. Testul a fost in engleza cu probleme din Excel, care multe din ele erau gresite si fara logica. Dupa ce am terminat testul mi s-a spus ca o sa fiu contactat telefonic indiferent de raspuns. Bineinteles ca nu am fost contactat decat de abia peste o luna si 2 saptamani in care am primit e-mail de la tipa de la HR cu raspunsul negativ. In concluzie, o firma neserioasa.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns