PHINIA ROMANIA
Ușor
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Interviul de decurs, a decurs bine, întrebări clasice despre mine, proiecte și de ce am ales zona de date.
Problema, însă, apare în felul în care au dat ghost după prima probă, vorbind cu alți candidați și aflând ca deja ei au trecut la următoarea. Ce să vezi? Și-au luat și ei ghost apoi. E așa greu să dai un mail / apel de respingere? Pur și simplu indiferență :) A trecut deja mult timp.
Jur ca chiar am crezut ca e o firma serioasă și se respectă măcar cat sa nu își vadă doar interesul propriu. Altfel nu aș fi lăsat recenzia.
Spune-mi despre tine, despre un proiect și cum ai lucrat în echipă si ce așteptări am de la acest job.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Betfair
Cluj Napoca
1 zi
Ușor
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău