Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Interviu Sales technical support

Euro Games Technology Ltd. Romania

Interviu Sales technical support
1 zi
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Fata de la recrutari a fost extrem de aroganta pe toata durata interviului online si mi-a vorbit numai in bataie de joc de la inceput pana la sfarsit, mai avea doar sa ma injure ca nu avea chef sa sustina interviul si eu probabil ii luam din timp. Nici la buna ziua la inceputul interviului nu a raspuns, nici macar nu a salutat, a zis direct plina de dezgust "hai sa terminam odata si cu interviul asta". Ce fel de oameni angajati pe recrutari? La ce mai programati oamenii la interviuri? Nici macar nu am primit vreun raspuns, nimic. Chiar bataie de joc. Nici la o firma infiintata de 2 zile nu gasesti atata neprofesionalism.

M-a intrebat doar daca am mai lucrat in SAP (cu toate ca scria in CV-ul meu ca am lucrat) iar apoi a inceput sa ma intrebe lucruri personale daca am familie, daca am de gand sa imi intemeiez o familie, daca vreau sa am copii. Niste chestii care nu aveau absolut nici o relevanta cu postul ori cu munca.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns