Junior Recruitment Consultant
SwissPeak Partners
Tocmai de aceea, feedback-ul final a fost foarte dezamăgitor. La APROAPE O LUNĂ după interviu am primit un email (după ora 19:00 seara, lucru care mi s-a părut atipic) în care mi s-a spus că nu voi primi nicio ofertă și că vor merge mai departe cu „alți candidați” care au părut mai „entuziasti”. (Clasica formulare corporatistă)
Procesul în sine a avut câteva lucruri neobișnuite: anunțul a fost activ doar aproximativ cinci zile, programarea interviului am primit-o duminică seara, iar feedback-ul a venit în mijlocul săptămânii, după ora 19:00 - după cum spuneam. Toate aceste detalii adunate au contribuit la o impresie finală mai puțin bună.
1. What personally motivates you to work in an environment where performance, speed, and personal responsibility are key?
2. Tell us about a situation where you set a goal that was outside your comfort zone. How did you approach it, and what did you learn from the experience?
3. What are your expectations from an environment that challenges you while also allowing you to grow?
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Asistent vanzari
Intimissimi INTL SRL