Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

IT Technology Services Associate

SAP Romania

IT Technology Services Associate
3 săptămâni
Mediu
Experiență pozitivă Experience positive
Am acceptat oferta Offer accepted
Răspuns primit Feedback received

Am avut 4 interviuri, dar doar unul tehnic.

Primul interviu a fost o discutie libera de 30-40 minute cu managerul in care mi-a povestit despre SAP si pozitie in general, ce asteptari au, ce tehnologii se folosesc, etc.

Al doilea interviu a fost cel tehnic, o discutie de aproximativ o ora cu un SWE despre experienta mea de lucru profesionala, intrebari cu raspuns la liber, nu chestii tehnice, precum algoritmi sau structuri de date, mai degraba care este modul tau de gandire.

In cel de al treilea interviu am primit oferta. Discutia a fost cu managerul din nou, in care mi s a spus ce ofera compania ca si pachet salarial, beneficii, etc. cat si asteptarile mele de la companie.

Am avut un al 4-lea interviu care a fost practic al treilea interviu, doar ca in limba engleza. A fost nevoie de acesta pentru ca echipa de HR din Romania nu este inca dezvoltata, ci se afla in UK in mare parte.

Primul interviu: Intrebari specifice din CV si experiente anterioare
Al doilea interviu: Ce experiente ai cu SOLID principles, design patterns, OOP, cum le folosesti, in ce situatii, care este modul prin care inveti o tehnologie noua. Nimic foarte complicat, dar e nevoie de o gandire buna si sa ai o baza teoretica solida.
Experience positive Experiență pozitivă
Offer accepted Am acceptat oferta