14 zile
Răspuns primit Feedback received

Am primit inițial trei teste cu dificultate scăzută: unul de logică, unul de matematică și unul de SQL. Ulterior, am fost contactat pentru interviul de cunoaștere. Am primit maximum o săptămână liberă pentru a mă programa.

Interviul de cunoaștere a fost unul dintre cele mai inutile/neinspirate interviuri la care am participat, deși am avut tangențe și cu firme mult mai mari și mai bune, precum Finastra. Interviul a inclus întrebări generice, o scurtă discuție în engleză și o întrebare de logică. Deși întrebarea de logică a fost ușoară, nu și-a avut rostul într-un interviu de cunoaștere.

De asemenea, consider că firma nu merită atenție deoarece își caută angajați pentru acest post încă din ianuarie și nu angajează pe nimeni. Cu doar 17 angajați, este o firmă mică, fără posibilitate de dezvoltare pentru angajați. În afara cunoștințelor de SQL, nu înveți practic nimic altceva.

După interviul de tip HR, ar fi urmat o nouă testare la sediu si o noua discutie de cunoastere, pentru că, evident, o firmă varza nu poate organiza doar un test tehnic si o discutie telefonica.

În concluzie, nu recomand să aplicați la această companie. Nu sunt serioși, nu oferă opțiuni de dezvoltare și nu au măcar decența de a fi transparenți cu privire la salariul oferit!

Intrebarea a fost foarte prost formulata dar ea ca si rezumat era asa: Ai o bucata de aur de 6 grame. Ai un gradinar care iti lucreaza 6 zile si care trebuie sa fie platit zilnic cu un gram de aur. Tu ai un cleste care poate taia de 2 ori cum procedezi. Raspunsul era ca tai bucata in jumate si dupa una din jumatati o tai astfel sa ai o bucata de un gram si una de 2 si evident ai cealata jumatate de 3 grame. Si plata gradinarului se face ca ii dai in prima zi bucata de un gram dupa a 2 a zi faci cu el schimb si ii dai bucata de 2 grame , a 3 a zi ii dai bucata de un gram dupa a 4-a zi faci schimb cu bucata de 3 si ii dai aia de 2 etc.
Feedback received Răspuns primit
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

2 zile
Ușor