Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

2 zile
Ușor
Experiență negativă Experience negative

Prima etapa: 3 teste online
A2 a etapa: un interviu online cu unul dintre fondatori unde am discutat cum as reactiona in diverse situatii + intrebari pe baza cv ului + o intrebare de logica care a decurs foarte bine, mediu prietenos si o discutie lejera. Dupa care am fost sunata pt a participa la interviu tehnic la sediu.
A3 a etapa: interviul tehnic, sustinut cu alt fondator, 1h de intrebari tip hr, din nou, care s-au repetat, ceea ce a fost deranjant. 1h teste sql accesibile, dar nu am fost supravegheata de nimeni, unde am simtit o lipsa de interes. Credeam ca vom discuta exercitiile si ca vor fi interesati de procesul gandirii prin care trec pt a rezolva problema, dar nu. Dupa ce le-am rezolvat, complet si corect, mi s-a spus ca voi primi un raspuns pana la sfarsitul saptamanii. Nu m-a contactat nimeni, am sunat fondatorul de la interviul tehnic dar nu mi-a raspuns asa ca i-am trimis un mail primului, care mi- a spus ca sunt ocupati si ca am trecut mai departe, la o alta etapa, si ca ma vor suna. Dupa 2 saptamani am primit un mail de refuz, nu o invitatie la alt interviu. Se pare ca nu au vorbit intre ei despre starea candidatilor, chiar daca eu le-am dat mail, nu i-au acordat importanta si au citit printre randuri. Nu m-a deranjat raspunsul ci doar lipsa de respect, interes si seriozitate din partea lor. Nu stiu cum se comporta cu angajatii, dar din cele intamplate la interviu, nu par oameni seriosi.

Intrebari hr si sql
Experience negative Experiență negativă
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Endava

Endava