3 zile
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Am avut un interviu HR care a durat o oră, a fost in regulă.
Apoi, interviu cu CEO-ul companiei, iată cum a decurs:
- Mi-a răspuns din pat, de pe telefon, presupun că oamenii care s-au găsit în C-level intr-o organizație nu trebuie să trateze cu respect chiar pe oricine
- M-a întrebat ce am făcut la licență, iar când i-am spus în mare ce am făcut ( Trecuseră 2 ani de când terminasem facultatea ) a început să îmi pună întrebări fara noimă despre lucruri pe care nu aveam cum sa mi le amintesc ( valoare exacta a erorii medii pentru modelele evaluate care a ieșit la final de exemplu ).
- M-a întrebat după, de parcă nu vorbisem înainte fix despre asta, cum am evaluat modelele pe care le-am selectat pentru predictiile pe setul meu de date, la care i-am spus că printr-un criteriu informațional numit AIC (Akaike information Criterion), la care a făcut mișto de mine spunând că nu există ( era la un Google distanta ) și că voia să îi spun un lucru de genul Eroare medie pătratică ( criteriul AIC se bazează oricum pe eroare medie pătratică, dar ia în considerare și complexitatea modelului).
-Nici nu vreau să menționez că acest interviu trebuia să fie non-tehnic. Trebuia, in teorie, doar sa ne cunoaștem.

Menționat în descriere
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

7 zile
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită