Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Junior Machine Learning Engineer

OptiComm AI

Junior Machine Learning Engineer
7 zile
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Interviul 1 este de cunoastere cu HR-ul - Online
Interviul 2 este de cunoastere cu CEO-ul (este totusi un start-up) - Online
Interviul 3 este cu o persoana tehnica din viitoarea echipa - Fizic, Mediu informal, Cafenea

In interviul cu HR-ul primesti intrebari legate de tine, experienta anterioara si de ce doresti si aplici la aceasta companie.
In interviul cu CEO-ul primesti, din nou, intrebari legate de experienta profesionala anterioara si despre cum ai aborda rezolvarea anumitor probleme ipotetice, pe care le-ai putea intalni la viitorul job. Putin mai tehnic decat cel cu HR-ul.
In interviul cu persoana tehnica am avut supriza neplacuta sa aflu ca ei voiau sa angajeze o persoana care are cu totul si cu totul alt skillset, total diferit de cel al unui ML Engineer. Ei in realitate cautau un Data Engineer care are ceva cunostinte si de ML. Persoana tehnica din echipa de 'ML' nici macar nu stia despre ce vorbesc cand ii explicam termeni si concepte fundamentale de ML. Se astepta ca majoritatea intrebarilor la care ar fi urmat sa raspund sa fie din zona de Data Engineering, SQL etc.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns