Junior Recruitment Consultant
Foarte ușor
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Interviul a fost o experiență foarte plăcută și profesionistă la început. Am vorbit cu co-fondatorul companiei care a părut deschis și implicat. Discuția a durat în jur de o oră, cu aproape 30 de minute mai mult decât era programat, iar asta mi-a dat impresia că există un interes din partea lui. Am discutat chiar și detalii practice despre munca remote, tipul de contract, perioada de preaviz și faptul că urma să primesc un laptop la începutul anului. La final mi s-a cerut să confirm prin email dacă vreau să mergem mai departe, lucru care m-a făcut să cred că sunt șanse mari pentru o colaborare.
Tocmai de aceea, feedback-ul final a fost foarte dezamăgitor. La APROAPE O LUNĂ după interviu am primit un email (după ora 19:00 seara, lucru care mi s-a părut atipic) în care mi s-a spus că nu voi primi nicio ofertă și că vor merge mai departe cu „alți candidați” care au părut mai „entuziasti”. (Clasica formulare corporatistă)
Procesul în sine a avut câteva lucruri neobișnuite: anunțul a fost activ doar aproximativ cinci zile, programarea interviului am primit-o duminică seara, iar feedback-ul a venit în mijlocul săptămânii, după ora 19:00 - după cum spuneam. Toate aceste detalii adunate au contribuit la o impresie finală mai puțin bună.
Întrebări trimise pe e-mail:
1. What personally motivates you to work in an environment where performance, speed, and personal responsibility are key?
2. Tell us about a situation where you set a goal that was outside your comfort zone. How did you approach it, and what did you learn from the experience?
3. What are your expectations from an environment that challenges you while also allowing you to grow?