Lead QA engineer

Lead QA engineer
7 săptămâni
Mediu
Experiență neutră Experience neutral
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

Trei interviuri, de cunoastere, tema de casa, interpretarea temei si interviul tehnic final propriu-zis.

- Interviul HR/de cunoastere normal. De ex. Ce te motiveaza / Ce stii despre rol, companie / Ce asteptari ai / Cand poti incepe / Prezentarea experientei, companiei, etc.
- Tema de casa practica specifica postului (automatizarea unui e-commerce, teste functionale/API/automate). Interviul tehnic mi s-a parut mediu ca dificultate tehnica (cu intrebari specifice de limba/framework, raspunsurile necesare fiind dobandite din prisma experientei), dar de asemenea si intrebari axate pe leadership/management din prisma pozitiei de leadership pentru colegi.
Pro: Tema relevanta, intervievatorii tehnici cu experienta, abordarea hard/soft skill-urilor.
Contra:
- Interviul tehnic a durat 1.5 ore, nu cred ca a fost indeajuns timp pentru a prezenta solutia automatizata si abordarea, a si tine interviul tehnic, si a si trece prin case study/abordarea unor situatii. Nu am mai avut timp la final ca sa pun intrebari.
- Desi in urmatorii pasi discutati ar fi fost vorba de o saptamana-doua necesare pentru feedback, nu am primit raspuns timp de o luna, la care am revenit eu cu un mesaj. Observ un feedback similar mai sus(jos?) de potential ghosting, atentie sporita :)

Per total, nici negativ, nici pozitiv. Multumesc si spor!
Experience neutral Experiență neutră
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit