Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Linux si Sql

Ericsson

Bucharest
Linux si Sql
1 zi
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

A fost cea mai aiurea experienta pe care am avut-o la un interviu. M-a sunat un indian si nici macar nu s-a prezentat sa imi spuna de la ce companie ma suna. Nu m-a intrebat daca e ok sa vorbim acum, daca am timp, nu nimic. A inceput sa imi spuna ca mi-a vazut CV-ul si dupa m-a intrebat daca stiu sql si linux. Mi-a pus cateva intrebari administrative(daca ma deranjeaza turele de noapte etc), intrebari de sql, linux, de ce vreau sa aplic la Ericsson(doar de aici mi-am dat seama ca e de la Ericsson), ce experienta am mai avut in trecut la munca, ce am invatat, etc. Si toate a trebuit sa i le spun pe loc. Nici macar cand m-a sunat la inceput, nu m-a intrebat daca am 15-20 min libere pentru interviu sau sa ma anunte ca urmeaza sa ma intrebe niste chestii. La inceput cand i-am raspuns imi era frica sa nu fie teapa si sa imi ia banii, avand in vedere ca era numar si cu prefix si vorbea in engleza.(tin sa precizez ca postul era pentru Romania). Eu mai aplicasem la Ericsson la 3 posturi inainte, nici macar nu stiam pentru care ma suna. Si modul lui de a vorbi, de a raspunde...atat de neprofesional totul! Dezamagit de cum decurg lucrurile in HR.

de la ce vine prescurtarea sql, ce este o baza de date, ce inseamna pwd, ce inseamna cd, cam atat tin minte din cele tehnice
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns