Marketing & Social Media specialist

Marketing & Social Media specialist
1 zi
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Buna tututor! Doresc sa impartasesc experienta mea, pentru aceasta companie. Desi am experienta in marketing, imi doream sa incerc si o oportunitate de a lucru intr-o agentie. Desi am citit recenziile de pe aceasta platforma inainte de a aplica, am zis sa explorez pe cont propriu. In primul rand tipa care se ocupa de procesul de recrutare este si ownerul afacerii. Sincer, mi s-a parut toata actiunea ei foarte robotică, nu arata absolut deloc empatie si cauta persoane care sa corespunda fisei postului cu fidelitate. Nu m-a lasat sa discut despre experienta mea profesionala ci mai degraba sa faca ea niste bife. De multe ori m-a si intrerupt in timp ce vorbeam, probabil ca nu i-am starnit deloc interesului ei de CEO. Pe langa asta, cred ca nici nu citeste CV-urile, deoarece in timp ce discuta cu mine facea alte activitati.

Mai mult de personalitate, care sincer, nu isi aveau locul, deoarece mi-a zis la un moment dat ca-i place persona mea, si cand am discutat si pt a primi un raspuns de acceptare/respingere a disparut ca magarul in ceața.
ATENTIE! Vedeti ca salariul este unul in functie de performanta! Nu ofera alte bonusuri, dar program pana la ora 19 seara ofera. Bonurile de masa sunt in functie de performanta (adica depind!) si la fel si salariul. Am cerut 4000 de lei si mi-a spus ca nu reflecta experienta mea. Totusi, in anunt, frumos impachetat, scrie ca daca ai un nimim de experieta si esti dispus sa inveti, este ceea ce cauta. Sa numai adaug ca atunci cand expira anuntul, il repun. La pretentile pe care le au,sigur vor gasit pe cineva!
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns