Marketing Website Specialist

Marketing Website Specialist
2 săptămâni
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

O discutie cu HR-ul
O discutie cu echipa de marketing
Un test de marketing digital
Un test psihologic
O discutie cu directorul de marketing si cu directorul HR face to face.
Dupa ce mi-au zis ca am trecut cu brio de toate etapele si ca vor sa lucreze cu mine, m-au anuntat abia la ultima discutie ca pretentiile mele salariale sunt exagerate si m-au intrebat daca sunt deschisa spre o renegociere. Am acceptat renegocierea, insa asta a presupus ca doar eu sa cedez la bani, ei nu au fost dispusi sa cedeze la partea cu venitul la birou (care era de 4 ori pe saptamana obligatoriu, intr-un container la propriu, iar daca aveai nevoie de o zi extra sa muncesti de acasa: iti luai din contul saptamanilor urmatoare sau iti luai concediu, daca ai vreo programare). Zero flexibilitate, tehnologii de lucru din anii 2000, zero profesionalism. Au promis ca revin cu o oferta in 2 zile si au disparut de tot, desi ziceau ca aveau nevoie de om ieri, insa au redeschis postul dupa discutia cu mine. Amuzant e ca au redeschis jobul din nou dupa alte 3 luni, se pare ca cineva nu a rezistat prea mult :))

Intrebari despre experientele anterioare, test despre cum ai imbunatati siteul lor.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns