Luxoft Romania
Mediu
Experiență negativă

Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Interviurile la Luxoft sunt o pierdere de timp. De ce?
Am dat interviu cu un baiat pe React pentru o pozitie de Middle, super ok, mi-a zis ca m-am descurcat super bine si ma incadreaza chiar ca Senior. Dupa 2 saptamani primesc si apel de la HR care confirma ca totul a fost super bine doar ca nu mai exista jobul la client si nici nu stiu de fapt daca o sa mai fie sau nu, nu stiau ce urmeaza. Au zis ca ma recoamnda pentru alta pozitie la ei dar nu am mai auzit nimic.
Culmea, aud aceeasi intamplare si de la 2 alti amici care au aplicat la Luxoft. Din pacate o multime de joburi fantoma.
Intrebari pe javascript si react in mare parte si cateva exercitii de coding

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Qualitest
20 zile
Mediu
Experiență neutră

Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău