Inginer vanzari sisteme fotovoltaice
Romsir Impex

Ajung, sunt condus intr-o camera si mai astept 10 minute persoanele cu care sustin interviul, nu s-au prezentat. Au vorbit 2 minute despre cat de mari si tari sunt, de fapt tipa a vorbit, tipul doar privea, daca n-as fi fost la un interviu as fi interpretat drept dubioasa acea privire insistenta.
Apoi m-au invitat sa le povestesc despre experienta mea, ne-am oprit la cel mai irelevant job avut de mine(pentru pozitia pe care aplicasem) si imi spuneau ca nu inteleg, dar am reluat exact ideile descrise in CV si au inteles perfect... oare au citit inainte? Asta a fost un fel de small talk.
Cand am trecut la descrierea jobului cel mai relevant am fost intrebat daca eu nu faceam efectiv o anumita activitate, le-am spus ca nu si ca faceam mai mult de atat, dar am vazut cum tipa a strambat din nas.
Apoi am primit teste de logica, mi s-a spus ca dupa sunt si niste teste de fizica. Cei doi au plecat si au trimis tipa de la receptie sa stea langa mine, nu cumva sa copiez.
Tipa de la receptie a venit cu laptopul si tasta intr-un mod foarte enervant, testele(trei la numar) erau tiparite cu un scris foarte mic, cu toate astea se intindeau pe mai multe pagini si dupa ce aproape am terminat de completat foaia de raspuns, am descoperit ca testele sunt capsate aiurea, primul test continea foi cu intrebari de la celelalte doua si tot asa... am sesizat asta, am primit testele din nou si am refacut raspunsurile, a durat ceva, desi ei spuneau ca in 10 minute n-am ce face.
Dupa ce am terminat cu testele de logica, am anuntat si supraveghetoarea mea cu degete de pianist nervos a mers sa anunte, s-a intors si mi-a spus ca din pacate tipa cu care vorbisem e intr-o sedinta foarte importanta si se va uita mai tarziu pe teste si ma va contacta, totusi putea sa vina tipul care a asistat, despre el nu s-a mentionat ca ar fi ocupat... si testele de fizica? Nu le-am mai primit.
Cand am coborat, un alt individ se pregatea sa sustina interviu, paznicul mi-a spus ca au fost multe persoane.
In concluzie timp pierdut, 2 ore pana la sediul lor si inapoi...
Acest interviu e in top 3 cele mai ridicole intalniri avute.
cred ca si descoperirea testelor capsate gresit a fost tot un test
teste de fizica pe care nu le-am primit, au uitat

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

IT

Tester calblaje auto

Stivuitorist

Account Manager

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Inginer proiectant (conceptor CAO)

Graphic designer