Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Operator Facturare si Procesare Comenzi Magazin Online

Lerato Mobile SRL

Operator Facturare si Procesare Comenzi Magazin Online
1 zi
Foarte dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Patronul a ținut să arate cât de educat este el, încercând să îmi facă shame fiindcă nu am studii superioare.
Scuză-mă, dar la ce facultate se învață click finalizare comenzi, click emitere factură și AWB, click listare produse marketplace? Și de ce ar fi nevoie de facultate pentru asta?

Dar nu s-a oprit aici. A ținut să comenteze și despre firmele pentru care am lucrat în trecut, spunând că sunt de tip Dragonul Roșu, că fac lucrurile pe genunchi, de parcă lucrase el cu ei... Numai că una din acele firme mici (de ce ar fi nasol să ai o firmă mică, mai ales la început?!) a avut anul trecut cifra de afacere aproape dublă față de a lui...

A desenat un ceas si m-a intrebat de unghiul dintre ora 12:15. Socata fiind de toata interactiunea, am raspuns gresit. Si el a raspuns gresit :))
Mi-a cerut sa scot TVA dintr-o suma fiindca as avea nevoie pentru ofertare, dar jobul nu era cu nicio ofertare. S-a suparat cand i-am spus ca pot baga datele in Smartbill si se calculeaza, se comporta de parca jobul era reprezentant vanzari sau contabilitate, cand sistemul era click emitere factura.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns