PVT
Ușor
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Interviul decurge in limba engleză fiind evaluat de către doi manageri ford, atmosfera nu este tensionată, te tratează ca pe un om, se mai fac pauze în care se vorbește in română. Recomandarea mea e sa nu mințiți legat de experiența profesională sau academică.
Din păcate, deși acorzi timp workshop-ului lor premergător interviului si interviului propriu zis nu o sa primești același lucru din partea lor legat de vreun feedback ulterior...dar e o chestie comună la multinaționale.
Recomandarea mea pentru ei este să-și dea interesul să vină cu un răspuns general pe mail măcar pentru candidații pe un post deoarece sunt oameni care chiar își doresc joburile alea și așteptă cu sufletul la gură un răspuns. Dureaza 5 minute sa trimiți un mail generic către 10 candidați.
Interviu ce se bazează pe adevăruri folosind metoda SRARI (SITUATIE, ROL, ACTIUNE, REZULTAT, ÎNVĂȚARE) din experiența profesională + un scenariu tehnic legat de o defecțiune in linia de producție in care vor sa vadă gândirea ta de problem solving folosind metoda 8D.