Relații Clieniti

Relații Clieniti
3 zile
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Sunt prea multe interviuri fără rost. Am vorbit de două ori cu Hr-ul. Prima data m-a sunat să ma întrebe daca îmi doresc jobul. Mi-a comunicat salariul (un salariu mic) și ce presupune locul de munca. Apoi mi-a trimis un test de gramatica pe care l-am trecut. In ziua următoare, am avut un interviu video tot cu cineva din HR. Mi s-au comunicat același lucruri ca in ziua precedentă, nimic nou. După au programat un interviu cu cei de la OPS peste 2 zile. Acolo interviul a mers pe repede înainte. Ei învață un text și il turuie tuturor candidaților. Abia așteaptă să termine probabil. La sfârșitul interviului mi-au spus că îmi dau feedback pe mail. Mi-au dat feedback peste o zi si mi-au zis ca nu am fost selectat. Le-am răspuns la toate întrebările și totul a fost in regulă, plus ca aveam experienta in domeniu. Nu au justificat de ce nu merg mai departe. Total dezamăgit de această companie!

Întrebări simple, sa le spui lucruri despre tine; daca ești in stare sa gestionezi situații dificile cu unii clienți.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns