Endava
Interviu 1: o tipa de la HR - generalitati despre jobul actual, la sfarsit am fost intrebat de asteptari salariale, am precizat o suma "in media pietei" (2015), nimic exagerat, tipa n-a clipit, n-a parut "incurcata" :).
Interviu 2: tehnic cu doua persoane - intrebari despre experienta de pana atunci pe testare automata, intrebari de Java (standard, principii OOP, colectii, parca si ceva threaduri), intrebari de SQL (standard si acestea, un join simplu si o clauza cu "having" parca). Am raspuns ok cam la 90% din ce m-au intrebat.
Interviu 3: formal cu potentialul viitor PM - o tipa simpatica - care totusi nu stia pe ce proiect voi intra - erau doua posibile de care mi-a povestit si un al trei-lea incert despre care nu stia amanunte.
Apoi m-au sunat sa-mi spuna ca am luat interviul si m-au invitat la ei sa-mi prezinte oferta (!) in loc de obisnuitul mail echivalent.
M-am dus, ma astepta un ditamai comitetul de vreo 4 oameni din care 2 erau niste sefi importanti inteleg, R&D ++ . Au inceput sa-mi prezinte cu mult fast compania, valorile (usual bullshit, dar mai pe larg), cum sustin ei cresterea profesionala, palierele de competenta/senioritate si unde m-au incadrat ei pe mine, si intr-un final care nu mai venea - ce suma corespunde la ei acestui palier (mi-au foaia cu oferta in fata, gata se semnat, sub-oferta grosolana, putin sub cat castigam deja :) ), dupa care m-au intrebat zambind "ce parere am?".
I-am refuzat politicos si i-am intrebat si eu de ce nu clipise don'soara de la HR si continuasem interviul stiind ca nu au buget sau, daca aveau, cum stabilisera ei nivelul meu tehnic cu un interviu super-basic si fara sa scriu o linie de cod. Au ridicat din umeri si mi-au explicat ca daca vreau o incadrare mai buna trebuie sa mai dau un interviu tehnic mai dificil (!!).
Dupa tot jocul la cacialma care a culminat cu "prezentarea ofertei", m-am simtit tratat ca marfa inca inainte sa semnez vreun contract cu ei, nu mai zic ca nu stiau pe ce proiect o sa intru (outsourcing dom'le, irelevant, oricum se schimba).
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Amazon Romania
Arnia Software