UiPath

- Intervievatorul a insistat pe cat esti de deschis sa lucrezi suplimentar, incercand sa evidentieze ca in organizatie prioritatile vin cu o anumita urgenta?! am intrebat de ce se intampla astfel si nu a stiut sa imi explice
- Desi rolul era pentru persoana senior, la finalul interviului mi s-a solicitat intervalul salarial pe care l-as considera motivant si inteleg ca pragul pe care il aveau la dispozitie era mult mult sub cat ceream si cat am in prezent de altfel, surpriza a fost de ambele parti, mi s-a parut de asemenea o reactie deplasata.
- am intrebat cui i-as raporta si mi-a oferit un nume, spunand ca persoana respectiva este super si ca este de multi ani in organizatie (4-5 ani cred?!) si cautand-o pe linkedin am vazut ca avea rol de developer? nici macar nu figura ca manager, evident nici nu avea experienta in acest sens, presupun... iar, complet lipsit de profesionalism banuiesc

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Glovo Romania

Kubis Interactive