Senior Implementation Engineer

Senior Implementation Engineer
2 săptămâni
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Experiență extrem de dezamăgitoare și lipsă totală de transparență.

La primul contact telefonic, Adelina mi-a garantat explicit că postul este 100% remote pentru candidații din afara Iașului, menționând că programul hibrid se aplică doar celor din Iași. Pe baza acestei asigurări am discutat despre așteptări salariale.

În interviul cu doamna Irina am descoperit că trebuie să mă deplasez la Iași o săptămână la fiecare trimestru. Această informație esențială fusese ascunsă până atunci. Am fost pus să decid pe loc dacă accept aceste condiții, fără timp de gândire.

După interviu le-am trimis email în care am clarificat că această schimbare majoră necesită fie menținerea programului 100% remote discutat inițial, fie ajustare salarială corespunzătoare. Nu am primit niciun răspuns, nici măcar o confirmare de primire.

Concluzie: lipsă de onestitate, schimbarea condițiilor în timpul procesului de recrutare, presiune pentru decizii rapide, și ignorarea comunicării ulterioare. Nu recomand.

Test tehnic foarte amplu cu 20 de întrebări cu răspuns liber care au necesitat peste 10 ore de muncă. Întrebările acopereau Azure Virtual Desktop, Active Directory, migrări Exchange, strategii de backup, troubleshooting și multe altele.

Am răspuns cu seriozitate, oferind răspunsuri detaliate care demonstrau experiența acumulată. Din păcate, tot efortul a fost în zadar din cauza lipsei de transparență a companiei.

Problema principală nu a fost dificultatea tehnică, ci faptul că informațiile esențiale despre rol au fost ascunse. Mi s-a garantat telefonic program 100% remote, doar ca în interviu să aflu despre deplasările obligatorii. Când am încercat să clarific situația printr-un email profesional, nu am primit niciun răspuns.

Recomandare: cereți toate detaliile despre programul de lucru în scris înainte să investiți timp în teste. Nu vă bazați pe asigurări verbale. Această companie nu respectă candidații.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns