2 săptămâni
Foarte dificil
Niciun răspuns No feedback received

Am avut interviu la ei. Nu recomand Bosch cluj datorita celor de la resurse umane.
Am ajuns pana la discutia cu un tech lead online. N-am intalnit in viata mea persoana cu mai putin profesionalism decat cea de la RESURSE UMANE cea care se ocupa de recrutare pentru aceasta pozitie s-a comportat foarte urat cu mine. in tot timpul discutiei a stat numai cu mana peste gura si trebuia sa-i cer sa se repete ca sa o pot inteleg, a sarit de la un topic la altul si oricum n-aveau nici o legatura cu rolul, si parea efectiv deranjata ca trebuie sa vorbeasca cu mine,se stramba mereu domnisoara de la resurse umane cea care se ocupa de recrutare pentru pozitia de Senior C/C++. Daca este reprezentativ si etic pentru cei din departamentul de RESURSE UMANE, ca cea de la recrutare sa se comporte impertinent si sa se strmbe la candidati si apoi sa inchida telefonul in nas cand cere un feedback ,nu am ce sa mai zic,aveam pretentii de la Bosch fiind cea mai mare companie de automotive insa m-am convins ca sunt neseriosi si schimbati acele fete de la recrutare nu isi fac treaba cum trebuie.
Tehnicul cat de cat ok

Intrebari din C++ ,diferente dintre C si C++ ,mai departe partea de mosteniri. Ce inseamna, cum se face, cat se mult pot explica si ceva cod de scris. Cum as implementa eu unique sau shared. Si ce probleme pot sa apra? Partea de templates si Multi-thread si sincronizare. Mutex, semafor, atomic.
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

2 săptămâni
Foarte dificil