Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Senior Software Tester

Siveco Romania SA

Baneasa
Senior Software Tester
1 zi
Mediu
Experiență neutră Experience neutral
Nici o ofertă primită No offer

Am fost la ei la sediu. M-a intampinat o secretara batrana. Apoi a venit un nenea (peste 40 de ani :D ) de la development care se ocupa cu Java si am discutat diverse (daca vreau sa invat, daca ma pricep la SQL, Java - ei lucreaza cu Selenium pe partea de testare automata). Dupa discutiile cu el a concretizat ca stiu si SQL si Java. La final mi-a zis ca el isi da acceptul si ca o sa o trimita pe HR-ista sa discutam.
Vine o tanti (batrana, peste 40 de ani, dar la prima vedere amabila...poate asa si e :D ) si am purtat o discutie si cu ea, despre ce m-a facut sa vin la interviu etc.
Si nenea de la development si HR-ista au fost foarte relaxati la interviu si foarte prietenosi, m-a facut sa ma simt in largul meu :D . Intr-un final , am ajuns la discutia de salariu. Dupa asta, in 5 minute am terminat discutia si tipa de la HR m-a indemnat prietenos sa invat mai mult Selenium ca se va cauta pe viitor foarte mult. Intr-un fel mi-a dat de inteles ca nu ma vor angaja ca nu stiu suficient de bine Selenium si probabil ca am cerut si mult salariu (intre 5500-6500 ron).
Experience neutral Experiență neutră
No offer Nici o ofertă primită