AUMOVIO România
2 luni
Mediu
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Interviul a fost format din mai multe etape: online assessment, un prim mic interviu tehnic de 30 de min, un al doilea interviu tehnic de o ora, si apoi o discuție HR cu șeful de echipa si doamna de la HR.
Postul era pe C# deci întrebările s-au pus in zona aia.
La primul interviu mi-au dat inițial o poza sa vad unde era o greșeală într-un cod, apoi o întrebare de aritmetica booleana mai stufoasa unde trebuia sa îmi dau eu seama cum s-ar simplifica anumite expresii din codul ăla, si care sunt redundante. Apoi niște probleme scurte de algoritmica care se legau de sume, dicționare, si stringuri. Apoi am primit niște întrebări de teorie din c#.
La al doilea interviu am primit un text destul de mare care conținea niște taskuri(erau 5, dar cu mai multe subpuncte) si un cod de start. Trebuia scris tot in c#, dar aveam voie sa caut pe net daca nu știam o sintaxa sau vreo metoda. Unele întrebări aveau legătură cu design patterns. Acest interviu a avut o dificultate medie, nu a fost nici simpluț dar nici așa greu, dar oricum nu era timp să-l termini pe tot, dar nu era aia ideea in opinia lor.
Apoi la ultima discutie am fost întrebat de unele situații ipotetice de la muncă, am vorbit de facultate si planurile de viitor si cam atât. Discuția a fost de o ora, dar a trecut repede timpul.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Bloomberg
Londra