Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Specialist de Aplicatii

MEDIST LIFE SCIENCE SRL

Cluj-Napoca
Specialist de Aplicatii
1 zi
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Interviul a decurs foarte fluid, personalul din departamentul de resurse umane a fost foarte amabil in timpul interviului. Acesta a inceput cu o descriere a companiei si a atributiilor si indatoririlor postului in cauza, apoi subiectul discutiei a fost mutat asupra candidatului. Odata incheiat interviul, un feedback legat de performanta la interviu si de continuarea in procesul de angajare a fost promis in decurs de o saptamana. Dupa 6 saptamani si multiple apeluri la care s-au dat raspunsuri ambigue legate de statutul procesului de recrutare, mi s-a comunicat -dupa ce am sunat eu- ca procesul de angajare pentru zona in care am aplicat a fost anulat.

Intrebarile au fost legate de asteptarile legate de job-ul in cauza, legate de salariul asteptat, si de relevanta experientei profesionale anterioare . Deasemenea, nivelul limbii engleze a fost verificat printr-un segment al inteviului tinut exclusiv in limba engleza.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns