Third Party Risk Specialist
Dificil
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Interviul inițial cu HR-ul a fost ok si la fel de ok cel cu HR si Hiring Manager, urmând ca ultimul interviul cu Global Head of NFRM sa fie un interviu sec, cu o atmosfera rece si deloc prietenoasa, in urma caruia mi-am dat seama ca nu exista o conexiune corespunzătoare.
Feedback-ul final primit nu a coincis cu discuțiile avute cu Hiring Managerul - unde a existat o conexiune si cu care chiar mi-ar fi plăcut sa lucrez.
Dupa interviul inițial cu HR a fost un test de cunoștințe in domeniul Non Financial Risk - test ok, mediu spre dificil.
Urmatoarele 2 interviuri au avut multe întrebări situaționale, sa vadă cum gândesc, cu exemple date din situațiile reale prin care am trecut pana acum la jobul prezent.