Dacă vrei să faci următorul pas în carieră, vino în echipa noastră, optând pentru un loc de muncă în unul din departamentele noastre. Te așteaptă sarcini complexe și interesante, alături de #TeamKaufland.
Beneficiile tale
- Salariu de 11300 lei Brut lei brut (pentru un program de lucru de 8 ore pe zi) și bonuri de masă
- Contract de muncă pe durată nedeterminată
- 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului și cresc în funcție de vechimea în cadrul companiei
- Asigurare de sănătate privată garantată
- Abonament gratuit la săli de sport cu Sanopass Fit
- Oferte, servicii și reduceri speciale la bănci, furnizori de telecomunicații, turism, farmacii, bilete la diverse evenimente
- Plăți aniversare și zile libere acordate cu ocazia evenimentelor speciale din viață
Responsabilitățile tale
- Preiei apelurile telefonice și e-mailurile de la magazine și HQ referitoare la probleme de natură tehnică - IT relevant
- Înregistrezi incidentele în aplicația internă de ticketing IT4You
- Te ocupi de diagnosticarea în baza informațiilor primite de la utlizatori a problemei în cauză și încadrarea acesteia într-o categorie
- Rezolvi incidentele deja diagnosticate sau delegi/ escaladezi către echipa tehnică de suport de nivel 2 sau furnizor extern de servicii IT
- Urmărești respectarea termenelor contractuale de remediere pentru incidentele deschise în lucru la furnizorii externi
Profilul tău
- Cunoștințe avansate ale echipamentelor hardware (PC, imprimante, servere, etc)
- Disponibilitate la program de lucru în ture, program de noapte precum și lucru în cursul weekendului
- Cunoștințe bune de limba engleză
- Disponibilitate la deplasări interne și extern
- Permis de conducere categoria B