Asistent Vanzari JYSK Titan Bucuresti - JYSK Romania

Asistent Vanzari JYSK Titan Bucuresti

Publicat 04.11.2025 | Expiră 19.12.2025

Descriere job

Job Description:

JYSK Titan din București, România caută un Asistent vânzări entuziast și orientat către client pentru a se alătura echipei noastre dinamice de retail. În calitate de Asistent vânzări, veți juca un rol crucial în furnizarea de servicii excepționale pentru clienți și veți contribui la succesul magazinului.

• Oferiți servicii excelente clienților cu un comportament prietenos și profesional
  • Asistați clienții în găsirea produselor și în luarea deciziilor de cumpărare
  • Mențineți un mediu de magazin curat, bine organizat și complet aprovizionat
  • Participarea la primirea, despachetarea și depozitarea stocurilor
  • să opereze casa de marcat și să proceseze tranzacțiile de vânzare cu acuratețe
  • să colaboreze cu membrii echipei pentru a atinge obiectivele de vânzări și a menține standardele magazinului
  • Luați inițiativa în abordarea nevoilor clienților și în rezolvarea problemelor
  • Adaptați-vă la diverse sarcini în magazin și la un program de lucru flexibil, inclusiv în weekenduri
  • contribuiți la crearea unei experiențe de cumpărare atractive pentru toți clienții
  • Rămâneți informat cu privire la caracteristicile produselor, promoții și politicile magazinului
Additional Information:

DESPRE NOI

Credem ca angajatii nostri sunt cheia succesului nostru. De aceea, ne straduim sa oferim oportunitati de dezvoltare, crestere si noi provocari in cadrul JYSK. Inca de cand fondatorul nostru, Lars Larsen, a deschis primul magazin in Danemarca, in 1979, JYSK si-a extins prezenta globala prin magazine fizice si online in intreaga lume.

Cele trei valori fundamentale ale JYSK – Bun Comerciant, Bun Coleg si Spirit Corporatist – exprima comportamentul si atitudinea la care ne asteptam sa le avem unii fata de altii. Avem incredere unii in altii si credem ca in JYSK ai parte de sustinere si incredere, dar si de libertate cu responsabilitate.

De asemenea, suntem mandri sa recompensam implicarea si efortul deosebit al angajatilor nostri. Cu atitudinea potrivita, oportunitatile sunt nelimitate in JYSK.

JYSK accepta pe toata lumea, indiferent de varsta, identitate de gen, rasa, orientare sexuala, etnie si experienta. Impreuna, ne asiguram ca avem o cultura incluziva care incurajeaza, sprijina si celebreaza vocile diverse ale angajatilor nostri. Pentru ca mai multe talente si personalitati unice ne ajuta sa formam o echipa mai puternica.

Pentru mai multe informatii, te rog sa intri pe pagina noastra de cariere.

JYSK Romania
Angajator transparent

JYSK Romania

65 anunțuri active

915 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Entry level (< 2 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Bucuresti