Ești gata să îmbini expertiza tehnică solidă cu abilități de leadership dovedite?
Vino să conduci echipa care asigură excelența și inovația în producția noastră, contribuind direct la îmbunătățirea vieții a 3 miliarde de oameni zilnic!
La P&G, fiecare zi este o oportunitate de a face o diferență semnificativă. Avem nevoie de tine pentru a crea produse inovatoare care simplifică momentele de zi cu zi.
Alătură-te echipei noastre din Urlați și descoperă un mediu de lucru dinamic, unde siguranța și dezvoltarea ta profesională sunt prioritățile noastre absolute.
În rolul de Coordonator Echipă Tehnicieni Producție, vei avea un impact direct în trei arii esențiale:
1. Leadership și Dezvoltarea Echipei:
- Conduci și gestionezi echipa de tehnicieni (pe schimbul alocat), asigurând un mediu de lucru sigur și motivant.
- Ești responsabil de instruirea și mentoratul permanent al personalului, maximizând competența și performanța echipei.
2. Optimizarea Proceselor și Calitate:
- Asiguri implementarea și respectarea strictă a standardelor de calitate P&G și a celor de siguranță (Safety First) în aria de responsabilitate.
- Gestionezi și actualizezi documentația esențială de producție (planuri de lucru, instrucțiuni, proceduri specifice).
- Proiectezi, creezi și implementezi procese de producție noi și inovatoare, asigurând validarea lor internă conform specificațiilor tehnice.
- Coordonezi acțiunile de îmbunătățire continuă (Kaizen, Lean Manufacturing) și monitorizezi aplicarea lor eficientă pe teren, comunicând cu echipele implicate.
3. Planificare și Control Operațional:
- Urmărești și controlezi zilnic planul de producție, asigurând atingerea obiectivelor de volum și eficiență.
- Întreții și îmbunătățești continuu fluxul de producție pentru a reduce timpii morți și a crește performanța operațională.
- Întocmești și prezinți rapoartele de producție necesare pentru analiza performanței la nivel de departament.
- Asiguri organizarea și curățenia spațiului de lucru (aplicarea standardelor 5S).