Vocea Studenților din România s-a făcut auzită!

Descoperă studiul comparativ privind așteptările studenților și cerințele pieței entry-level

Expert Achiziții - Adecco Romania
Aplică extern

Expert Achiziții

Publicat 02.12.2025 | Expiră 18.01.2026

Descriere job

Adecco Permanent Placement recrutează pentru unul dintre clienții săi, o companie de top în domeniul construcțiilor – infrastructură și proiecte tehnice, un Expert Achiziții pentru biroul din București.

• Experiență relevantă în achiziții, preferabil în construcții, infrastructură sau proiecte tehnice;
  • Cunoștințe solide privind legislația achizițiilor, proceduri vamale și documentație de transport;
  • Abilități de negociere și analiză, atenție la detalii;
  • Engleză – nivel avansat (scris și vorbit);
  • Studii superioare finalizate (economic, tehnic sau juridic);
  • Capacitate de lucru colaborativ, orientare către rezultate și adaptabilitate.

• Colaborează cu Project Managerul și Responsabilul Financiar pentru planificarea și actualizarea Planului de Achiziții al proiectului;
  • Gestionează complet procesul de achiziții – de la cerere de ofertă, negociere, semnare contract până la livrare;
  • Realizează analize de piață și identifică furnizori noi;
  • Evaluează ofertele, negociază condițiile comerciale și contractuale;
  • Coordonează transportul, importul și formalitățile vamale împreună cu echipele logistice și agențiile specializate;
  • Monitorizează performanța furnizorilor și gestionează eventualele neconformități;
  • Asigură arhivarea și distribuirea documentației de achiziții;
  • Participă la întâlniri QHSE și, când este necesar, la inspecții la furnizori.

Adecco Romania

Adecco Romania

93 anunțuri active

215 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori