Principalele tale responsabilități:
- Urmărirea zilnică a indicatorilor de performanță ai magazinului și analizarea rezultatelor lunare;
- Conducerea și controlarea activității administrative și comerciale a magazinului, asigurând buna funcționare a fluxului de activități;
- Asigurarea îndeplinirii obiectivelor de cifră de afaceri și costuri conform criteriilor stabilite la nivel de Sediu.
Ceea ce oferim:
- Tichete de masă
- Primă de vacanță si de fidelitate;
- Cupoane de magazin de Paști și Crăciun;
- Asigurare privată de sănătate;
- Ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, prima căsătorie, deces);
- Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie;
- Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale;
- Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.
*Dacă profilul tău se potrivește rolurilor disponibile din Lumea Carrefour, vei fi contactat telefonic pentru a face parte din procesul nostru de selecție.
În Lumea Carrefour susținem și promovăm principiile de diversitate și incluziune, de egalitate și non-discriminare în rândul colegilor, cât și în afara organizației. Continuăm demersurile pe care compania le face încă din 2014 pe subiectul de diversitate și incluziune, când a primit certificarea GEEIS - una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie. Cea mai recentă
Și tu poți face parte din echipa noastră!