Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Reprezentant de vânzări - Județul Sibiu - Goodwill Consulting
Aplică

Reprezentant de vânzări - Județul Sibiu

Publicat 29.07.2025 | Expiră 12.09.2025
Aplică

Descriere job

Un rol cu impact. O echipă cu viziune. O carieră care contează.

Poate ai bifat deja câteva etape din carieră. Ai învățat, ai muncit mult, ai demonstrat. Ai acumulat experiență. Dar undeva, între rezultate și rutină, ai început să simți că lipsește ceva.

Sensul. Spațiul. Direcția.

Nu vorbim aici despre un nou job.

Vorbim despre un cadru în care tot ce ai devenit profesional – cunoștințe, etică, intuiție, atenția la detalii, răbdarea de a asculta – poate fi pus în valoare, cu impact direct asupra mediului antreprenorial românesc.

La Goodwill Consulting, construim de 17 ani nu doar proiecte de finanțare, ci relații de durată. Avem peste 3500 de proiecte de succes, alături de companii mari și antreprenori din industrii diverse – de la Vel Pitar, Boromir, Holcim, până la Continental, Heineken sau Emerson. Suntem parte dintr-un grup internațional și activăm în România, Ungaria, Bulgaria și Croația.

Acum, ne extindem echipa în județul Sibiu și căutăm reprezentanți de vânzări.

Profilul potrivit pentru acest rol:

• experiență în domenii economice: bancar, asigurări, contabilitate, audit, consultanță financiară sau fiscalitate;
  • interes pentru o colaborare flexibilă (part-time sau full-time), fie ca pas nou în carieră, fie ca opțiune suplimentară de venit;
  • orientare spre rezultate și relații interumane de calitate;
  • disponibilitate reală de a învăța – domeniul fondurilor nerambursabile este dinamic și în continuă schimbare.

Ce abilități și atitudini căutăm:

• cunoștințe solide în economie și business;
  • comunicare clară, ascultare activă, prezentare convingătoare;
  • capacitatea de a evalua corect nevoile și eligibilitatea unui client;
  • răbdare, perseverență, atenție la detalii și gândire analitică;
  • deschidere către învățare și adaptabilitate la schimbări legislative.

Ce oferim:

• colaborare part-time sau full-time, în funcție de disponibilitate;
  • sistem de remunerare pe bază de performanță;
  • formare continuă, traininguri specializate;
  • suport constant din partea echipei centrale și a experților tehnici;
  • acces la o rețea națională de know-how și bune practici;
  • mediu profesionist, dinamic și motivant, cu perspective reale de dezvoltare;
  • un rol cu impact direct în dezvoltarea mediului antreprenorial din România.

Dacă îți dorești mai mult decât un simplu rol într-o companie – un parcurs real, cu sens, rezultate și autonomie – locul tău poate fi alături de noi. Trimite CV-ul și scrisoare de intenție la peterfi.attila@gwconsulting.ro

Goodwill Consulting

Goodwill Consulting

2 anunțuri active

24 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Senior level (> 5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Sibiu