Responsabil ofertare - IMSAT
Aplică extern

Responsabil ofertare

Publicat 20.08.2025 | Expiră 05.10.2025

Descriere job

IMSAT este in cautarea unui Responsabil Ofertare. Daca ai experienta solida in activitatea de ofertare si iti doresti sa contribui la succesul proiectelor noastre, te invitam sa te alaturi echipei noastre.

Care sunt responsabilitatile postului?

🔹 Coordoneaza si realizeaza elaborarea ofertelor si contractelor diviziei.
🔹 Coordoneaza si aloca sarcini participantilor la proces si valideaza contributiile acestora.
🔹 Coreleaza ofertele tehnice cu cele economice.
🔹 Monitorizeaza progresul ofertelor/contractelor si ia masurile corective necesare.
🔹 Gestioneaza inregistrarea cererilor de oferte primite de la clienti.
🔹 Analizeaza caietele de sarcini, planurile si specificatiile tehnice primite de la clienti.
🔹 Asigura intocmirea calculelor si devizelor pentru lucrarile solicitate si ofertelor aferente.
🔹 Coordoneaza input-urile echipei diviziei, functiunilor suport, furnizorilor si subcontractorilor.
🔹 Supune oferta finala directorului de divizie spre validare si integreaza observatiile managementului.
🔹 Colaboreaza cu functiunile implicate si santierele desemnate pentru analizarea cerintelor noi sau a lucrarilor suplimentare si elaboreaza ofertele corespunzatoare.
🔹 Analizeaza ofertele si proiectele de contracte primite de la furnizori/subcontractori si propune selectarea celor mai avantajoase.
🔹 Intocmeste sau valideaza proiectele de contracte cu clientii, in colaborare cu Departamentul Juridic.
🔹 Obtine de la furnizori/subcontractanti agrementele tehnice pentru produse si tehnologii noi.
🔹 Tine evidenta reglementarilor aplicabile si asigura respectarea acestora in activitatea de ofertare.

Ce asteptam de la tine?

🔹 Studii superioare tehnice cu profil mecanic  sau constructii.
🔹 Minim 10 ani de experienta in ofertare/proiectare.
🔹 Limba engleza – nivel avansat.
🔹 Limba franceza – avantaj.
🔹 Cunostinte solide de devize, norme de costuri si legislatie in constructii.
🔹 Abilitati excelente de negociere si comunicare.
🔹 Abilitati de organizare, atentie la detalii si gestionare eficienta a timpului.
🔹 Capacitate de lucru atat individual, cat si in echipa.
🔹 Flexibilitate si rezistenta la lucru sub presiune, cu respectarea termenelor.
🔹 Cunostinte digitale: MS Office (Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook).

De ce sa alegi IMSAT?

• Stabilitate si siguranta – Avem peste 60 de ani de experienta in inginerie si constructii industriale si siguranta la locul de munca continua sa fie prima noastra prioritate.
  • Excelenta si profesionalism – Contribuim la modelarea viitorului prin solutiile inovatoare, integrative si multi-tehnice ale profesionistilor nostri.
  • Dezvoltare profesionala – Valorizam contributia fiecaruia si investim permanent in dezvoltarea colegilor nostri.
  • Cultura a performantei – Apreciem expertiza si oferim fiecaruia oportunitatea de a-si atinge potentialul maxim.

Alatura-te echipei noastre si construieste-ti cariera intr-un mediu sigur si profesionist!

IMSAT

IMSAT

32 anunțuri active

69 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori