Adecco recruteaza pentru clientul sau, o companie din domeniul ingineriei si consultantei tehnice in constructii speciale, o pozitie de Inginer proiectare geotehnica.
· Minim 5 ani experienta in proiectare geotehnica
· Absolvent al unei facultăți de construcții.
· Capacitatea de lucru concomitent la mai multe proiecte.
· Capacitatea de a realiza calcule de dimensionare pe baza informațiilor primite de la client și/sau șeful de proiect.
· Capacitatea de a comunica precis, eficient și convingător cu clientul.
· Cunoașterea cel puțin la nivel mediu a limbii engleze.
· Cunoașterea la nivel avansat a pachetului Microsoft Office și Autocad 2D.
· Cunoașterea Autocad 3D, Allplan și Plaxis 2D/3D.
Ø Realizează corect analizarea și documentarea tuturor proiectelor alocate de coordonatorul departamentului său în timpul stabilit (parcurgerea datelor de intrare - a temei primită de la AG/PG/Investitor + georeferențiere);
Ø Filtrează corect toate datele de intrare (ex: eforturile de dimensionare a fundațiilor pe tipuri de stâlpi și pe grupări de eforturi axiale);
Ø Realizează modele de calcul pentru toate proiectele cu un grad mediu de dificultate ce i-au fost alocate de coordonatorul de departament.
Ø Întocmește foi de calcul noi când sunt verificări/dimensionări noi pentru care nu există deja foaie de calcul
Ø Verifică modelul de informație și planșele tehnicianului cu care lucreaza;
Ø Verifică cantitățile și le transmite departamentului ofertare
Ø Redactează partea de structură din piesele scrise importante și le predă șefului de proiect
Ø Coordonare cu echipa de proiect extern, sub îndrumarea șefului de proiect;articipă la toate ședințele la care este solicitat. Deleagă alt participant în caz că nu poate participa.
Ø Propune teme pentru proiecte de cercetare sau de dezvoltare