Sondajul care ascultă Vocea Studenților din România

Cum se aliniază studiile tale cu realitatea din piața muncii?

Tehnician laborator - Procter & Gamble
Aplică extern

Tehnician laborator

Publicat 27.10.2025 | Expiră 11.12.2025

Descriere job

Căutăm un Tehnician Laborator motivat și dornic de dezvoltare pentru a se alătura echipei noastre de la P&G Urlați.

Vrei să lucrezi cu tehnologie de top? La noi, vei beneficia de un laborator modern, complet echipat, unde vei avea acces la cele mai noi echipamente pentru a efectua analize și teste de precizie.

Vei colabora cu o echipă dinamică de profesioniști și vei avea ocazia să te implici în proiecte de îmbunătățire continuă. P&G îți oferă un mediu multinațional de prestigiu care îți susține și îți accelerează cariera.

Lucrând ca Tehnician laborator în fabrica Procter & Gamble din Urlați, vei avea următoarele responsabilități:

• Vei utiliza abilități de bază în laborator, cum ar fi transferul cantitativ, pipetarea, utilizarea sticlăriei volumetrice și cântărire corectă.
  • Vei fi responsabil de manipularea și pregătirea corectă a probelor, asigurându-te că nu există contaminare sau influențe externe care ar putea afecta rezultatele testelor.
  • Vei efectua diverse tehnici chimice, cum ar fi titrarea, extractia sau gravimetria, în conformitate cu funcția și scopul testului respectiv. Vei înțelege limitele și etapele-cheie ale acestor teste.
  • Vei efectua teste fizice, cum ar fi măsurarea pH-ului, indicele de refracție, greutatea specifică sau vascozitatea, în conformitate cu funcția și scopul testului respectiv. Vei înțelege limitele și etapele esențiale ale acestor teste.
  • Vei fi capabil să interpretezi corect specificațiile tehnice și cerințele de calitate, asigurându-te că rezultatele testelor se încadrează în parametrii stabiliți.
  • Vei fi familiarizat cu terminologia și simbolurile chimice, putând citi și scrie corect formulele și simbolurile chimice utilizate în laborator.
  • Vei respecta regulile și procedurile de siguranță în laborator, fiind conștient de riscurile asociate cu produsele chimice și utilizând fișele de date de securitate corespunzătoare. Vei fi pregătit pentru situații de urgență.
  • Vei lucra în conformitate cu bunele practici de laborator (GLP) sau bunele practici de fabricație (GMP), asigurându-te că toate activitățile sunt documentate și realizate conform standardelor de calitate.
  • Vei fi responsabil de întreținerea și documentarea corectă a bazei de date, înregistrând rezultatele testelor, procedurile și observațiile relevante.
  • Vei înțelege importanța rezultatelor analitice în contextul nevoilor și cerințelor afacerii și vei putea comunica eficient rezultatele obținute.
  • Vei avea cunoștințe solide despre verificarea și controlul echipamentului de laborator de bază, cum ar fi pipetele sau balanțele, asigurându-te că acestea funcționează corect și că rezultatele obținute sunt precise.
Procter & Gamble

Procter & Gamble

14 anunțuri active

370 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori