Conferința Top Angajatori Undelucram.ro

Descoperă cum se schimbă piața muncii și cum arată realitatea din spatele brandului la angajatori.

Top Asigurari IMM 2025 Top Asigurari IMM 2025 BRD Asigurari de Viata BRD Asigurari de Viata
BRD Asigurari de Viata

BRD Asigurari de Viata

72 evaluări

Angajator transparent

Celebrăm incluziunea la BRD Asigurări

31.12.2025

La BRD Asigurări, incluziunea nu este doar un cuvânt, ci o valoare pe care o trăim zi de zi. Ne-am alăturat cu entuziasm campaniei Purple Night Romania 2025, o inițiativă națională coordonată de Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC), dedicată conștientizării și sprijinirii persoanelor cu dizabilități.

Pentru a marca această zi specială, colegii noștri au purtat culoarea mov, simbolul solidarității și al susținerii diversității. Atmosfera a fost îndulcită cu cupcakes și macarons mov, care au adus un plus de culoare și bucurie momentelor petrecute împreună.

Credem cu tărie că diversitatea ne face mai puternici, iar incluziunea ne apropie. Prin eforturile comune, putem transforma lumea într-un loc mai bun, în care fiecare persoană este respectată și valorizată pentru unicitatea sa.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestei inițiative și care au făcut ca această zi să fie cu adevărat specială pentru noi toți. Împreună, continuăm să promovăm o cultură a incluziunii și a respectului în cadrul BRD Asigurări.