Femei @ E.ON – povești care inspiră, o inițiativă despre echilibru, leadership și dezvoltare
La E.ON, credem în puterea diversității și în impactul pozitiv pe care îl aduce fiecare colegă în echipă. În primul episod, Diana Voinescu-Dobra, Manager Operațiuni Contabilitate Furnizori la E.ON Business Services Cluj, vorbește despre autocunoaștere, sănătate mintală și wellbeing la locul de muncă – o temă esențială pentru dezvoltarea personală și profesională.
📊 La E.ON:
peste 60% dintre angajați sunt femei, iar la E.ON Business Services Cluj, proporția ajunge la peste 80%;
30-80% dintre pozițiile de conducere sunt ocupate de femei, în funcție de companie;
femeile au o contribuție importantă în domenii tehnice și operaționale, dar și în zona de comunicare, relații clienți sau achiziții;
investim constant în formare: doar în 2024, colegele noastre au acumulat zeci de mii de ore de training intern și extern.
Aceste inițiative reflectă angajamentul nostru de a construi un mediu incluziv, stabil și orientat spre dezvoltare continuă. Ne dorim ca fiecare colegă să aibă spațiul și sprijinul necesar pentru a crește, a conduce și a inspira.
Descoperă podcastul și vezi cum arată o carieră la E.ON, prin vocea colegelor noastre. Află mai multe despre valorile care ne definesc și despre cum sprijinim diversitatea în fiecare zi.
(20) Femei@E.ON - Autocunoaștere și dezvoltare personală cu Diana Voinescu-Dobra - YouTube